У Вінниці відкрили новий міні-готель для тварин (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий міні-готель для тварин (ФОТО)

У Вінниці, а саме у мікрорайоні Поділля, відкрили міні-готель для котиків, де пухнасті зможуть гуляти та розважатися поки їх власники у відпустці. Однак, прийматимуть не усіх...

У Вінниці, а саме у мікрорайоні Поділля, відкрили міні-готель для котиків, де пухнасті зможуть гуляти та розважатися поки їх власники у відпустці та у від'їзді. Однак, прийматимуть не усіх...

Як розповідає 20хвилин власниця готелю Дана Нагорняк:

— Найголовнішою нашою метою було те, щоб котик мав змогу переміщуватися, а не просто сидіти у боксі. Адже більшість готелів дають можливість котику знаходитись лише у боксах, без вигулу. Ми створили цілу кімнату для переміщення пухнастих, аби вони мали змогу розім’яти лапки, пострибати та побігати. Це дуже важливо. Як можна тримати тиждень тваринку у замкнутому просторі?

«У Юти» розрахований лише на двох відвідувачів одночасно. Величина одного боксу для кота складає 100 на 120 см, що дозволяє розмістити там, як кошеня, так і величезного мейн-куна. У боксі є місце для туалету з наповнювачем, іграшок, мисочок для їжі та ліжечка вашого котика. Також можна прилаштувати переноску, у якій принесли котика – місця вистачить. 

Дана Нагорняк додає, що з легкістю могли б зробити більше боксів, але стараються орієнтуватись на якість, а не на кількість.

Також, майбутнім клієнтам необхідно знати, що існують певні критерії відбору нових мешканців. Перше і найважливіше – котик має бути щеплений по віку і мати ветеринарний паспорт, з усіма наліпками про щеплення і дегельмінтизацію, та без серйозних захворювань. Також, у готель приймаються лише ті коти, які харчуються кормом, а не натуральними продуктами.

Мінімальний термін перебування котика у готелі – одна доба. Однак, чим довше тварина знаходиться «в гостях», тим нижча ціна.

Деталі на фото

 

 

Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий міні-готель для тварин (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий міні-готель для тварин (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий міні-готель для тварин (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий міні-готель для тварин (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий міні-готель для тварин (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий міні-готель для тварин (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий міні-готель для тварин (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий міні-готель для тварин (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий міні-готель для тварин (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий міні-готель для тварин (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий міні-готель для тварин (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці відкрили новий міні-готель для тварин (ФОТО)