У Вінниці відмовилися від створення «квіткового годинника»

Новини Вінниці / У Вінниці відмовилися від створення «квіткового годинника»

У 2015-17 році у КП «Вінницязеленбуд» розпочали впровадження такого елементу благоустрою міста, як створення різноманітних «зелених скульптур». Так, з’явилися «Черепаха» і «Крокодил», «Слоненя» і «Ретроавтомобіль». Також у планах було створення у межах ЦПКіВ ім. Горького великого квіткового годиннику. Але від ідеї відмовилися.

У 2015-17 році у КП «Вінницязеленбуд» розпочали впровадження такого елементу благоустрою міста, як створення різноманітних «зелених скульптур». Так, з’явилися «Черепаха» і «Крокодил», «Слоненя» і «Ретроавтомобіль». Також у планах було створення у межах ЦПКіВ ім. Горького великого "квіткового годиннику". Але від ідеї відмовилися.

Як зазначив директор комунального підприємства Ігор Любовський, наразі реалізація плану по створенню такої композиції не передбачається. Причини відмови керівник не пояснив, лише вказав на обмежене фінансування програм благоустрою.

Нагадаємо, «зелені скульптури» стали «родзинками» міста. Хоча вінничани вже звикли до них, але як і раніше полюбляють фотографуватися біля цікавих локацій.