У Вінниці відновлюють міжобласне автобусне сполучення

Новини Вінниці / У Вінниці відновлюють міжобласне автобусне сполучення

Від 2 червня відновлять міжобласне сполучення з Вінниці та Хмільника. За словами депутата Вінницької облради Сергія Кривешка, перевізникам вдалося знайти порозуміння з владою.

Від 2 червня відновлять міжобласне сполучення з Вінниці. За словами депутата Вінницької облради Сергія Кривешка, перевізникам вдалося знайти порозуміння з владою.

Нагадаємо, саме С.Кривешко, як власник автотранспортного підприємства, наприкінці травня анонсував відновлення сполучення з іншими регіонами, але за рішенням обласної комісії з ТЕБ та НС, міжобласні перевезення були заборонені.  

«За результатами переговорів ініціативної групи перевізників та Вінницької ОДА, міжобласні маршрути з 2 червня будуть працювати згідно діючих графіків руху», - зазначив він вчора у Facebook.

Мова йде про автобусне сполучення між Вінницєю і Хмельницьким, Кривим Рогом, Уманню, Генічеськом, а також рейси від Хмільника до Одеси та Тернополя. Також С.Кривешко нагадав, що пасажири обов’язково мають при собі мати засоби індивідуального захисту.

Макс Мельник

2 червня, 2020