У Вінниці відома блогерка розтрощила патрульну автівку

Новини Вінниці / У Вінниці відома блогерка розтрощила патрульну автівку

Ввечері 19 травня у Вінниці сталась ДТП. У патрульну автівку врізався легковик Mazda. Унаслідок аварії ніхто не постраждав.

ДТП сталась близько 18.00 на перехресті вулиць Келецької та Шевченка. За попередньою інформацією, поліцейське авто їхало на ДТП з потерпілим з вімкненим проблисковим маячком по головній дорозі на зелений колір світлофору.

Як повідомили NaПарижі у пресслужбі патрульної поліції Вінниччини, Mazda виїхала з другорядної дороги та не надала перевагу транспорту, який рухався по головній, тобто службовій автівці.

За кермом автомобіля Mazda перебувала відома у місті блогерка Олена Ж. На неї складено протокол за ст.124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів). В результаті ДТП автомобілі отримали механічні пошкодження.

У водійки помітили ознаки сп'яніння, тому інспектори проїхали з нею до медичного закладу. Спецприлад Drager алкогольного сп'яніння не виявив. Результати перевірки на стан наркотичного сп'яніння будуть згодом.

Фото: Дорожній контроль Вінниця

Новини Вінниці / У Вінниці відома блогерка розтрощила патрульну автівкуНовини Вінниці / У Вінниці відома блогерка розтрощила патрульну автівку
Макс Мельник

19 травня, 2023