У Вінниці вода в одному із ставків стала надзвичайно прозорою (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці вода в одному із ставків стала надзвичайно прозорою (ФОТО)

У Віниці в одному із ставків вода стала чистою та прозорою.

Вже через кілька днів після початку карантину в одному із вінницьких ставків - у мікрорайоні Вишенька - очистилась вода. Водойма розташована поблизу ресторану, що на вулиці Келецькій. Зазвичай відвідувачів у закладі вдосталь. Окрім них вінничани прогулюються у зеленій зоні навколо ставка. Тому "стан" води, до якого звикли вінничани, далекий від ідеального...  

Місцеві мешканці трохи здивовані тим, що бачать. Вода стала прозорою. Надзвичайно прозорою...  

Чи відсутність клієнтів у закладі, біля якого знаходиться водойма, чи якісь інші природні явища, але тепер видно не лише водорсті, але й камінчики на дні, які покриті мулом.

 

Новини Вінниці / У Вінниці вода в одному із ставків стала надзвичайно прозорою (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вода в одному із ставків стала надзвичайно прозорою (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вода в одному із ставків стала надзвичайно прозорою (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вода в одному із ставків стала надзвичайно прозорою (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вода в одному із ставків стала надзвичайно прозорою (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вода в одному із ставків стала надзвичайно прозорою (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вода в одному із ставків стала надзвичайно прозорою (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вода в одному із ставків стала надзвичайно прозорою (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вода в одному із ставків стала надзвичайно прозорою (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вода в одному із ставків стала надзвичайно прозорою (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вода в одному із ставків стала надзвичайно прозорою (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вода в одному із ставків стала надзвичайно прозорою (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці вода в одному із ставків стала надзвичайно прозорою (ФОТО)
Марина Карабай

22 березня, 2020