У Вінниці з теплопунктів зловмисники викрали генератори

Новини Вінниці / У Вінниці з теплопунктів зловмисники викрали генератори

У той час, коли Україна згуртувалась, аби разом долати ворога та підтримувати критичну інфраструктуру, трапляється саботаж або диверсія. У Вінниці зафіксовано випадки крадіжок генераторів, які встановлені біля ІТП.

Про це повідомляє КП «Вінницяміськтеплоенерго».

«Але для тих, хто звик красти чуже майно та займається мародерством, ніщо не може стати на заваді, навіть страшна війна. Так, у грудні, з контейнерних індивідуальних теплових пунктів, які встановлені біля будинків по вул. Київська, 154 та 174, викрали генератори, які при знеструмленні мали забезпечувати електроенергією обладнання ІТП цих будинків», - зазначають на підприємстві.

Третя спроба крадіжки, на щастя, не вдалась.

У «Вінницяміськтеплоенерго» звертаються до мешканців міста, якщо раптом ви стали свідком таких правопорушень або володієте інформацією про осіб, які вчиняють такі злочини – не будьте байдужими та не мовчіть, одразу повідомляйте щодо фактів крадіжок чи навіть намірів це зробити до поліції, за телефоном 102.

Адже лише разом Вінниця «пройде» опалювальний період в теплих домівках попри важкі умови воєнного стану.

Нагадаємо, у Вінницькій міській територіальній громаді для стабільного теплопостачання від літа закупили 263 генератори – для котелень та ІТП (індивідуальні теплові пункти).

Макс Мельник

9 січня, 2023