У Вінниці з задимленої квартири врятували чоловіка (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці з задимленої квартири врятували чоловіка (ФОТО)

У Вінниці рятувальники разом з патрульними роти ТОР винесли пенсіонера із задимленого помешкання. Відомо, що після того, як чоловік поставив на плиту готуватись їжу, зайшов до спальні та впав на підлогу. Після чого не зміг самостійно піднятись й загасити димлячу каструлю.

У Вінниці рятувальники разом з патрульними роти ТОР винесли пенсіонера із задимленого помешкання. Відомо, що після того, як чоловік поставив на плиту готуватись їжу, зайшов до спальні та впав на підлогу. Він не зміг самостійно піднятись й загасити димлячу каструлю.

Як повідомили на сторінці у Fаcebook Патрульна поліція Вінницької області, 4-го лютого о 19:35 патрульним надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на вулиці Малиновського.

Прибувши на місце виклику, інспектори роти тактико-оперативного реагування патрульної поліції приєднались до працюючих на місці події бійців служби 101.

Коли один з рятувальників забіг до помешкання, в якому виникло задимлення, патрульний роти ТОР теж забіг до квартири аби допомогти, поки інші пожежники готували обладнання. Разом вони винесли з помешкання 65-річного чоловіка.

Пенсіонер розповів, що поставив на плиту в кухні готуватись їжу, але коли зайшов до спальні, впав на підлогу і не зміг самостійно піднятись.

Чоловікові викликали карету швидкої допомоги, але від участі медиків він відмовився. На місце події також прибула слідчо-оперативна група для встановлення всіх обставин.

Новини Вінниці / У Вінниці з задимленої квартири врятували чоловіка (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці з задимленої квартири врятували чоловіка (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці з задимленої квартири врятували чоловіка (ФОТО)