У Вінниці задля порятунку онкохворих дітей відбувся благодійний концерт Ніни та Тоні Матвієнко

Новини Вінниці / У Вінниці задля порятунку онкохворих дітей відбувся благодійний концерт Ніни та Тоні Матвієнко

Для допомоги онкохворим дітям у вінницькому Будинку офіцерів співали легендарна Ніна Матвієнко та її донька Тоня. Благодійним концертом «Крила Надії» співачки та організатори заходу намагались привертути увагу суспільства до проблеми.

Долучитись до доброї справи допомоги міг кожен охочий, кинувши гроші у скриньку. Кошти Благодійний фонд «Діма Шилов» та Асоціація жінок України ДІЯ передадуть до Вінницької обласної кліничної дитячої лікарні.

Подія відбулась під патронатом Вінницького міського голови Сергія Моргунова. 

«Ми подумали про те, що треба і просити гроші на благодійність, і «віддавати», тому виникла ідея, аби вінничани, які долучилися до збору коштів, почули «Золотий голос України», провели гарно час», - пояснила мету проведення концерту депутатка Вінницької міської ради Алла Власюк.

«Кожна свята справа зараховується у цьому житті. Людина багатіє. Як зробиш багато доброго, приходиш додому такий щасливий… Бо тоді приємно допомагати», - пояснила народна артистка України Ніна Матвієнко.

Нагадаємо, перший великий благодійний концерт «Крила надії», спрямований на підтримку та допомогу онкохворим дітям, відбувся за ініціативи організаторок Надії Дмитрієвої, голови благодійного фонду «Діма Шилов», та Світлани Хникіної, заступниці голови громадської організації «Асоціація жінок України «ДІЯ».