У Вінниці заклеїли плівкою 3650 м2 вікон у будинках, які постраждали внаслідок теракту

Новини Вінниці / У Вінниці заклеїли плівкою 3650 м2 вікон у будинках, які постраждали внаслідок теракту

Вінницьке ТОВ «Підприємство «Полімер» у співпраці з міською владою допомогли постраждалим вінничанам закрити вікна для усіх мешканців будинків, у яких ударною хвилею повибивало скло унаслідок теракту.

Представники великого місцевого виробництва, де виготовляють полімерну плівку й упаковку, одним із перших відгукнулися та безоплатно надали 20 рулонів витратного матеріалу постраждалим вінничанам.

Завдяки своєчасній допомозі небайдужого бізнесу працівники управлінських компаній заклеїли 3650 м2 вікон в під’їздах та квартирах.

«Побачивши жахливі кадри трагедії, що сталася 14 липня, ми вирішили не залишатися осторонь та допомогти постраждалим вінничанам. Одразу звернулись до Вінницької міської ради і скооперувались з департаментом житлового господарства. Того ж дня передали 20 рулонів плівки для вінничан, - заступниця директора ТОВ «Підприємство «Полімер» Наталія Лінник. - В такій ситуацій міг опинитися кожен українець. Сьогодні важливо гуртуватися. Від кожного з нас залежить наша спільна перемога!».

Вінницький міський голова Сергій Моргунов подякував місцевим підприємствам за консолідацію:

«Те, наскільки швидко відреагував бізнес на трагедію, яка сталась 14 липня, говорить про згуртованість громади і це заслуговує на щиру повагу і вдячність».

Зазначимо, вінницькі лікарі продовжують надавати медичну допомогу постраждалим від рук російських терористів. За попередньою інформацією за медичною допомогою в заклади охорони здоров’я звернулось 204 людини, з них 110 амбулаторно надали допомогу.

Наразі у медичних закладах перебуває 56 осіб, з них 8 у важкому стані й одна особа в критичному стані. Декілька постраждалих перевезли у медзаклади інших міст.

Через теракт 14 липня у Вінниці загинуло 25 людей, зокрема три дитини.