У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)

Завдяки отриманій оперативній інформації, вінницькі правоохоронці 29 травня завітали до 61-річного майстра-зброяра. Як виявилося, чоловік з різного «непотребу» робив дієздатну вогнепальну зброю. Вдома у вінничанина знайшли цілий арсенал - 30 одиниць різних видів зброї, понад 2000 набоїв різного калібру та комплектуючі. Серед вилученого у зброяра - пістолети, револьвери, автомат Калашникова, двох- та трьохствольні рушниці, мисливські карабіни.

Завдяки отриманій оперативній інформації, вінницькі правоохоронці 29 травня завітали до 61-річного майстра-зброяра. Як виявилося, чоловік з різного «непотребу» робив дієздатну вогнепальну зброю. Вдома у вінничанина знайшли цілий арсенал - 30 одиниць різних видів зброї, понад 2000 набоїв різного калібру та комплектуючі. Серед вилученого у зброяра - пістолети, револьвери, автомат Калашникова, двох- та трьохствольні рушниці, мисливські карабіни.   

Чоловік облаштував майстерню з виготовлення вогнепальної зброї у власному будинку неподалік Сабарівського шосе. Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, там знайшли цілу підпільну майстерню.

Вінничанин зі старої та небойової зброї власноруч виготовляв вогнепальну. Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання оперативники вилучили рушниці іноземного виробництва, пістолети, мисливські карабіни, автомат Калашникова, револьвери, шашку, коробки з набоями до різних видів зброї, понад десяток одиниць холодної зброї та запчастини до вогнепальної зброї.

Зброю та боєприпаси зловмисник ховав у кімнатах під диванами та в приміщенні літньої кухні. Правопорушник в поле зору поліції потрапив не вперше. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Походження та мету зберігання вилученої зброї та боєприпасів встановить слідство. 

Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). За такий злочин йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Правопорушник знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу – тримання під вартою.  

Новини Вінниці / У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці затримали нелегального зброяра. З «брухту» у будинку на Сабарові пенсіонер виготовляв бойові пістолети, рушниці та автомати (ФОТО, ВІДЕО)
Макс Мельник

31 травня, 2021