У Вінниці затримали п’яного, який палицею побив позашляховик та намагався розбити інші автівки

Новини Вінниці / У Вінниці затримали п’яного, який палицею побив позашляховик та намагався розбити інші автівки

Через «хворобливий стан», а, простіше кажучи, після надмірного споживання спиртного 26-річний вінничанин вирішив розтрощити автівки, припарковані на узбіччі вулиці Довженка. Дерев’яною палицею чоловік пошкодив автомобіль «Пежо 5008», хотів «помститися» сусідньому, але перехожі втрутилися… За півгодини «месника» затримали бійці батальйону поліції особливого призначення «Вінниця» та екіпаж поліції охорони.

Як повідомляють у відділі комунікації обласного главку, близько півночі до поліції надійшло повідомлення від вінничанина про те, що нетверезий чоловік дерев’яною палкою б’є запаркований біля дороги автомобіль «Пежо».

Інформацію з описом підозрюваної особи надали усім патрульним екіпажам поліції. Незабаром чоловіка затримали. Раніше він притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. Знаряддя злочину вилучено. Свої «месницькі» дії людина пояснити не змогла.

Сектором дізнання розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 296 КК України (хуліганство), що передбачає обмеження волі на строк до п'яти років.

Макс Мельник

22 листопада, 2021