У Вінниці затримали підозрюваних у крадіжках

Новини Вінниці / У Вінниці затримали підозрюваних у крадіжках

Вінницькі поліцейські 15 листопада розшукали двох зловмисників, які підозрюються у викраденні велосипедів та інструменту у мешканців обласного центру.

Про це повідомляє Вінницьке районне управління поліції.

До поліції з повідомленням про викрадення двоколісного транспортного засобу звернувся вінничанин. Він розповів, що залишив велосипед поруч з магазином по пр. Коцюбинського. За кілька хвилин з торгового закладу та помітив відсутність транспорту.

Під час відпрацювання території обслуговування оперативники на одній з вулиць міста помітили молодика, який їхав на велосипеді, схожому за описом на викрадений.

Під час розмови з правоохоронцями 18–річний хлопець помітно нервував й не зміг пояснити, де взяв двоколісний транспорт і кому він належить. Для з’ясування всіх обставин злочину поліцейські доставили правопорушника до поліції.

Цієї ж доби поліцейські встановили зловмисника, який з підвального приміщення вінничанина вчинив крадіжку. Підозрюваний зірвав замок з дверей й викрав велосипед та інструменти потерпілого. Правоохоронці встановили, що 31-річний зловмисник цьогоріч звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майновий злочин.

Наразі працівники поліції перевіряють чоловіка на причетність до аналогічних злочинів на території міста.

За цими фактами слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка). Таке правопорушення карається позбавленням волі строком до 8 років.

Макс Мельник

16 листопада, 2022