У Вінниці затримано зловмисника, якого перевіряють на причетність до серії крадіжок велосипедів

Новини Вінниці / У Вінниці затримано зловмисника, якого перевіряють на причетність до серії крадіжок велосипедів

У Вінниці правоохоронці на пр. Коцюбинського затримали 34-річного раніше судимого чоловіка. У слідства є вважати, що саме він 12 липня викрав велосипед з приміщення біля квартири вінничанина. Також затриманий може бути причетним до серії аналогічних злочинів.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, близько 9 години на спецлінію «102» надійшла інформація про злочин від мешканця обласного центру. Чоловік розповів, що невідома особа викрала його велосипед, який він залишив біля свого помешкання на першому поверсі багатоквартирного будинку.

Переглянувши відео з камер спостереження, встановлених на вулиці, поліцейські ідентифікували особу чоловіка, причетного до вчинення злочину. Як з’ясувалось, зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.

Оперативники затримали його протягом доби. Велосипед вилучено.

Правопорушник затриманий та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч. 4 ст. 185 КК України (крадіжка), що передбачає до 8 років позбавлення волі.

Також поліція перевіряє чоловіка на причетність до вчинення інших крадіжок.

Макс Мельник

15 липня, 2022