У Вінниці жінку оштрафували за будівельні відходи, викинуті посеред вулиці (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінниці жінку оштрафували за будівельні відходи, викинуті посеред вулиці (ФОТО)

У Вінниці інспектори Муніципальної варти видали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП власниці земельної ділянки на якій відбувались будівельні роботи. Усю "лишню" землю жінка вирішила висипати на території загального користування.

У Вінниці інспектори Муніципальної варти видали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП власниці земельної ділянки, на якій відбувались будівельні роботи. Усю "лишню" землю жінка вирішила висипати на території загального користування.

Як повідомили в Facebook групі "Муніципальна варта Вінниці", громадянка розпочала будівельні роботи по пров. Вишенька, проте землю вирішила висипати не на власній ділянці, а на території загального користування.

Містяяни, які були змушені місити цю багнюку, поскаржилися до Муніципальної варти. Прибувши на місце виклику, інспектори встановили усі деталі справи й склали на власницю земельної ділянки протокол про адміністративне правопорушення за ст. 152 КУпАП.

Новини Вінниці / У Вінниці жінку оштрафували за будівельні відходи, викинуті посеред вулиці (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці жінку оштрафували за будівельні відходи, викинуті посеред вулиці (ФОТО)Новини Вінниці / У Вінниці жінку оштрафували за будівельні відходи, викинуті посеред вулиці (ФОТО)