У «Вінницяміськтеплоенерго» пояснили, чому нараховується платні за гарячу води споживачам, які нею не користуються

Новини Вінниці / У «Вінницяміськтеплоенерго» пояснили, чому нараховується платні за гарячу води споживачам, які нею не користуються

Чому вінничани, які не користуються гарячою водою, отримують нарахування за послугу? З таким питанням доволі часто звертаються до тепловиків.

Як роз’яснюють у КП «Вінницяміськтеплоенерго», такі ситуації виникають у зв’язку з тим, що споживачі щомісяця не подають показники лічильників гарячої води.

«Нагадуємо, що подавати показники лічильників гарячої води потрібно всім споживачам без винятку, навіть тим, хто не користується послугою гарячого водопостачання, але має в своєму помешканні такі прилади обліку.

Аби надалі не виникало таких ситуацій – кожного місяця, з 25 по останнє число щомісяця (включно), подавайте показники лічильників гарячої води!», - йдеться у повідомленні підприємства.

Також у «Вінницяміськтеплоенерго» радять не забувати, що прилади обліку гарячої води мають бути вчасно повірені. Адже, повірені лічильники – це гарант достовірних показників і, як наслідок, коректних нарахувань

На питання щодо нарахувань, виклику контролера чи фахівця з повірки можна отримати відповідь, звернувшись у кол-центр КП «Вінницяміськтеплоенерго»:

- за телефонами: (0432) 60-54-44 або (098) 160-54-44;

- у Viber або Telegram (098) 160-54-44 - в режимі повідомлень.

Графік роботи: з понеділка по четвер з 08:30 до 17:30, у п’ятницю з 08:30 до 16:15.

Макс Мельник

10 листопада, 2023