У «Вінницяміськтеплоенерго» замінюють тепломережі на трьох ділянках

Новини Вінниці / У «Вінницяміськтеплоенерго» замінюють тепломережі на трьох ділянках

У КП «Вінницяміськтеплоенерго» триває реконструкції тепломереж на трьох ділянках. Підприємством планується замінено 228 м аварійних мереж на нові попередньо ізольовані трубопроводи в двотрубному прокладанні.

Як повідомляють у пресслужбі підприємства, відповідно до затвердженого Комплексного плану організаційно-технічних заходів підготовки теплового господарства до опалювального періоду, тривають роботи за адресами: вул. Келецька, 94, вул. І. Богуна, 1-5, та вул. Некрасова, 17-19.

«Хочемо зауважити, що з початку міжопалювального періоду ремонтними бригадами КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» вже було здійснено реконструкцію понад 345 м тепломереж в двотрубному виконанні.

На жаль, одночасно замінити всі аварійні мережі не можливо, особливо зараз, коли всі ми живемо в країні, де триває війна. Але підприємство, з року в рік, здійснює реконструкції аварійних теплових мереж, замінюючи їх на нові попередньо ізольовані. Це одна з найважливіших задач, яка стоїть перед КП ВМР «Вінницяміськтеплоенерго» і є в пріоритеті щодо виконання, з метою забезпечення безперебійних та якісних послуг з постачання теплової енергії та з постачання гарячої води для споживачів підприємства», - йдеться у повідомленні.

У «Вінницяміськтеплоенерго» зазначають, що роботи з відновлення благоустрою та асфальтно-бетонного покриття на кожній ділянці, де відбувалися ремонтні роботи, будуть проведені після завершення виконання цих робіт відповідно до графіку.

Новини Вінниці / У «Вінницяміськтеплоенерго» замінюють тепломережі на трьох ділянках Новини Вінниці / У «Вінницяміськтеплоенерго» замінюють тепломережі на трьох ділянках Новини Вінниці / У «Вінницяміськтеплоенерго» замінюють тепломережі на трьох ділянках