У вінницькій МДЮСШ №2 оновили елінг для човнів, спортзалу та встановили басейн

Новини Вінниці / У вінницькій МДЮСШ №2 оновили елінг для човнів, спортзалу та встановили басейн

Завершено процес оновлення другої вінницької спортшколи, що на Старпому місті. МДЮСШ №2 спеціалізується на веслуванні. Щоб вчити плавати найменших вихованців, там встановлено каркасний басейн.

Завершено процес оновлення другої вінницької спортшколи, що на Старому місті. МДЮСШ №2 спеціалізується на веслуванні. Щоб вчити плавати найменших вихованців, там встановлено каркасний басейн.

«Вже облаштували елінг для човнів, нову спортивну залу, басейн. А ще заклад відкриє філію на території рятувальної станції, що на Вишенському озері. Це наблизить водні види спорту і для дітей з цього мікрорайону. Тренери припускають, що можуть залучити додатково півтори сотні юних вінничан. Зараз у школі близько 300 вихованців», - зазначив у Facebook міський голова Сергій Моргунов.

За його словами, у школі дбають, щоб заняття юних спортсменів проходили в комфортних і сучасних умовах, тому у прибудові над елінгом зробили тренажерну і спортивну залу, а також душові та роздягальні.

«Школа «мобільна» - є свій мікроавтобус. А для реабілітації спортсменів – спеціальна сауна. Колектив вивчає досвід європейських центрів олімпійської підготовки, щоб впровадити найкраще у Вінниці. До речі, на базі цієї ДЮСШ готується до змагань і наша національна збірна», - підкреслив мер.

Новини Вінниці / У вінницькій МДЮСШ №2 оновили елінг для човнів, спортзалу та встановили басейнНовини Вінниці / У вінницькій МДЮСШ №2 оновили елінг для човнів, спортзалу та встановили басейнНовини Вінниці / У вінницькій МДЮСШ №2 оновили елінг для човнів, спортзалу та встановили басейнНовини Вінниці / У вінницькій МДЮСШ №2 оновили елінг для човнів, спортзалу та встановили басейн
Олеся Рудницька

16 червня, 2021