У вінницькому музеї відкрили виставку із 400 малоьованками та писанками подільських майстрів (ФОТО)

Новини Вінниці / У вінницькому музеї відкрили виставку із 400 малоьованками та писанками подільських майстрів (ФОТО)

Перед одним з найбільших християнських свят науково-дослідний відділ вінницького «Музей гончарного мистецтва ім. О. Г. Луцишина» підготував виставку «Традиції та краса українського Великодня».

Перед одним з найбільших християнських свят науково-дослідний відділ вінницького «Музею гончарного мистецтва ім. О. Г. Луцишина» підготував виставку «Традиції та краса українського Великодня».

Як зазначають організатори, в експозиції представлено понад 400 мальованок та писанок відомих подільських майстрів та їх учнів. Символи свята створили у стінах музею справжній розмай кольорів, відтінків, орнаментів та мотивів.

Вінничан запрошують переглянути світлини виставки. Музей нині не приймає відвідувачів. Вінниччину лише перевели у «жовту» зону епіднебезпеки, але, поки що, відсутні відповідні директиви щодо послаблення карантину. Як тільки вони будуть - заклад відкриють.

Новини Вінниці / У вінницькому музеї відкрили виставку із 400 малоьованками та писанками подільських майстрів (ФОТО)Новини Вінниці / У вінницькому музеї відкрили виставку із 400 малоьованками та писанками подільських майстрів (ФОТО)Новини Вінниці / У вінницькому музеї відкрили виставку із 400 малоьованками та писанками подільських майстрів (ФОТО)Новини Вінниці / У вінницькому музеї відкрили виставку із 400 малоьованками та писанками подільських майстрів (ФОТО)Новини Вінниці / У вінницькому музеї відкрили виставку із 400 малоьованками та писанками подільських майстрів (ФОТО)Новини Вінниці / У вінницькому музеї відкрили виставку із 400 малоьованками та писанками подільських майстрів (ФОТО)Новини Вінниці / У вінницькому музеї відкрили виставку із 400 малоьованками та писанками подільських майстрів (ФОТО)Новини Вінниці / У вінницькому музеї відкрили виставку із 400 малоьованками та писанками подільських майстрів (ФОТО)