У Жмеринці водій автобуса побився із 79-річним громадянином США

Новини Вінниці / У Жмеринці водій автобуса побився із 79-річним громадянином США

У місті Жмеринка на пішохідному переході водій автобуса побив місцевого пенсіонера. Принаймні так стверджує 79-річний дідусь, який являєтьсягромадянином США, не дивлячись на те, що 14 років проживає у райцентрі.

У місті Жмеринка на пішохідному переході водій автобуса побив місцевого пенсіонера. Принаймні так стверджує 79-річний дідусь, який, до речі, являється громадянином США, не дивлячись на те, що 14 років проживає у райцентрі, повідомляє zhmerynka.city.

Конфлікт стався біля місцевої школи. За словами пенсіонера Вадима Смагітеля, водій автобуса мало не збив його на зебрі. Коли транспорт зупинився неподалік, вирішив зробити зауваження, сподіваючись на вибачення, натомість отримав кілька ударів.

Сьогодні потерпілий знаходиться в лікарні. Медики діагностували в нього струс мозку, ушкодження м’яких тканин та забій хребта. Чоловік вже написав заяву до поліції, після одужання планує звернутися до Генеральної прокуратури та посла Америки в Україні.

Водія автобуса Анатолій Раченчук стверджує, що пенсіонера не бив, а лише його «обійняв».

«Хто водій – зрозуміє, що на пішохідному переході, де ще й знаходяться лежачі поліцейські, з великою швидкістю не поїдеш. Я рухався повільно, після зупинки до мене підійшов літній чоловік і почав кричати, повчаючи. Я його обійняв і сказав: «Дідусю, я ж нічого не порушив». Після чого він почав мене тягати за одяг. Я його відштовхнув», - розповів водій.

За фактом побиття поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 125 (умисне легке тілесне ушкодження).

Фото zhmerynka.city.