В одному селі на Вінниччині зловмисник за ніч скоїв дві крадіжки: сусіди одразу вказали на підозрюваного

Новини Вінниці / В одному селі на Вінниччині зловмисник за ніч скоїв дві крадіжки: сусіди одразу вказали на підозрюваного

В Уланівській громаді на Вінниччині правоохоронці затримали 35–річного місцевого жителя. Його підозрюють у вчиненні двох крадіжок протягом однієї ночі. У будинку чоловіка знайшли вкрадене.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, до правоохоронців звернувся 78–річний житель с. Маркуші Хмільницького району. Він розповів, що вночі з його гаража невідома особа викрала електроінструменти.

Майже одночасно до відділення поліції надійшло ще одне повідомлення від мешканця цього ж населеного пункту. Зі слів заявника, з його автівки, яка була запаркована на подвір’ї, невідомий викрав ящик з інструментами.

Ддільничні офіцери поліції провели подвірний обхід, опитали мешканців населеного пункту та встановили особу причетну до вчинення злочину. Сусіди чітко вказали на того, хто може бути причетним. Ним виявився місцевий мешканець, який постійно дошкуляв односельцям своєю «клептоманією».  

У будинку правопорушника працівники поліції виявили викрадені речі потерпілих.

За цими фактами слідство розпочало кримінальні провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 4. ст. 185 КК України (крадіжка). Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі. А село має шанс позбутися сусіда, від якого лише неприємності.

Макс Мельник

11 серпня, 2022