В окопах і на танках: воїни ЗСУ зворушливо заспівали «Щедрик»

Новини Вінниці / В окопах і на танках: воїни ЗСУ зворушливо заспівали «Щедрик»

Різдво Христове - це світлий час єднання та віри в найкраще. В цей день українці традиційно збираються родинами за святковим столом, діляться один з одним теплом та радіють життю. Захисники України напередодні Різдва виконали знаменитий у всьому світі "Щедрик" легендарного українського композитора Миколи Леонтовича. Бійці заспівали відомі рядки, не залишаючи поле бою – в окопах, на танках, у засніжених лісах, де їх будь-якої секунди може атакувати ворог.

Зворушливе відео опубліковано на сторінці 67 омбр ДУК.

Військові висловили сподівання, що скоро зможуть відсвяткувати Різдво не на фронті, а в колі близьких за сімейним столом

«Ми - воїни 67 ОМБР, кістяк якої складають бійці Добровольчого Українського Корпусу «Правий сектор», вже 9 рік поспіль зустрічаємо Різдво в засніжених окопах фронту далеко від своїх родин, воюємо з російським окупантом, бережемо ваш спокій та затишок. Аби хоч на мить відчути тепло Різдва ми заспівали традиційну різдвяну пісню «Щедрик». Ми переконані у нашій перемозі та віримо, що скоро всі українці зможуть відсвяткувати Різдво в мирній та головне соборній Україні. З Різдвом Христовим, Перемоги та Віри в Українське Військо!», - зазначили вони.

У коментарях інтернет-користувачі дякували військовим за привітання з Різдвом, а також залишали власні побажання: «Нехай горе і нещастя обходять стороною вас. Нехай у це свято замовкнуть гармати і не підніметься в повітря жодна ракета! Нехай життя ваше стане мирним, спокійним, щасливим. Хай ласка Божа буде з вами, рідні наші захисники», «Вітаю вас, наші хоробрі воїни добра, з Різдвом Христовим! Нехай ця Вефлеємська зірка осяває ваш нелегкий шлях і веде вас тільки до перемоги!», «Ми вас любимо і чекаємо! Ми усі віримо, і кожен своїми справами намагається допомагати! Це час згадати усіх наших янголів, час єднатись і час накопичувати і зберігати нашу спільну енергію!».

Олег Верлан

25 грудня, 2022