В ОТГ на Вінниччині готуються до фестивалю "Іванівські вихідні"

Новини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині готуються до фестивалю "Іванівські вихідні"

В ОТГ на Вінниччині розпочали підготовку до фестивалю. Перша зустріч за участі усіх стейкхолдерів відбулася в селі Іванів, що у Вінницькій області

В ОТГ на Вінниччині розпочали підготовку до фестивалю. Перша зустріч за участі усіх стейкхолдерів відбулася в селі Іванів, що у Вінницькій області.

Про це йдеться на сторінці спільноти Іванівська ОТГ у FB.

«25 лютого у с. Іванів відбулася перша розширена зустріч організаторів та партнерів майбутнього фестивалю «Іванівські вихідні». Учасники зустрічі обговорили план підготовки та відвідали місце проведення заходу – історичну «замкову набережну» поруч із Костелом непорочного зачаття Діви Марії та монастирем у с. Іванів», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що  фестиваль планують провести 6-8 червня 2020 року.

Родзинка фестивалю  - це перегони на ретровелосипедах Le Voyage Vintage, які вже проходили в об‘єднаній територіальній громад. Нині ж програму розширять - до велоперегонів додадуть концерти та різноманітні розваги.

«Іванівська ОТГ висловлює щиру подяку ініціаторам ідеї та організаторам фестивалю – власнику Компанії «Спортивні та культурні Ініціативи» та земляку Сергію Харчуку, менеджерці проєктів Катерині Дідковській, голові ГО «Вінниця мобільна» Олександру Царевському та представнику ГО «Федерація велосипедного спорту Вінницької області» Костянтину Пастернаку», - йдеться в інформації.

Організатори фестивалю: управління культури і мистецтв Вінницької ОДА та Громадська рада при Вінницькій обласній Раді.

 

Марина Карабай

26 лютого, 2020