В ОТГ на Вінниччині лагодять дороги: матеріали встигли завезти ще до карантину

Новини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині лагодять дороги: матеріали встигли завезти ще до карантину

В старостинському округу Гніванської ОТГ, що на Вінниччині, приводять до ладу сільські вулиці. Староста звітує, на яких вулицях вже провели роботи, і планують зробити найближчими днями.

У старостинському окрузі Гніванської ОТГ, що на Вінниччині, приводять до ладу сільські вулиці. Староста звітує, на яких вулицях вже провели роботи, і що планують зробити найближчими днями.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі FB написав староста Могилівки та Демидівки Юрій Мельник.

«Роботи щодо приведення вулиць населених пунктів Гніванської міської об'єднаної територіальної громади до належного експлуатаційного стану продовжуються.
Потужний грейдер, який в розпорядження старостату надала Гніванська міська рада, грейдерував одну з найдовших за протяжністю та густонаселених вулиць - вулицю Абрикосову в селі Демидівці»,
- йдеться в його дописі.

100 тонн щебеню безкоштовно надало місцеве підприємство ТОВ "Демидівський граніт", а от транспортували його усі – і селяни, і працівники товариства.

«Тепер на вулиці Абрикосовій не має ям та вибоїн... Розпочато також грейдерування та підсипання вулиці Гоголя. А ще планується підсипали та прогрейдерувати вулицю Колгоспну, а також прогрейдерувати без підсипання вулиці Садову та Сонячну», - повідомляє староста села.

NaПарижі писав про те, що в Жмеринці у ЦНАПі планують відкрити дитячу кумінату.
 

Новини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині лагодять дороги: матеріали встигли завезти ще до карантинуНовини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині лагодять дороги: матеріали встигли завезти ще до карантинуНовини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині лагодять дороги: матеріали встигли завезти ще до карантинуНовини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині лагодять дороги: матеріали встигли завезти ще до карантину
Марина Карабай

3 квітня, 2020