В ОТГ на Вінниччині започаткували літературний конкурс «Моральні цінності – найголовніші у людському житті»

Новини Вінниці / В ОТГ на Вінниччині започаткували літературний конкурс «Моральні цінності – найголовніші у людському житті»

В ОТГ на Вінниччині оголосили літературний конкурс для дітей та молоді. В громаді пропонують порозмірковувати про найголовніше  – моральні цінності. Переможців очікують грошові премії.

В Оратівській ОТГ на Вінниччині оголосили літературний конкурс для дітей та молоді. В громаді пропонують порозмірковувати про найголовніше – моральні цінності. Переможців очікують грошові премії.

Про це повідомлять офіційні джерела.

«Оратівська селищна рада спільно з відділом освіти, культури, молоді та спорту селищної ради організовують проведення літературного конкурсу «Моральні цінності – найголовніші у людському житті». Завданням конкурсу є спонукання до створення літературних творів художньої майстерності, популяризація морально-етичних цінностей, підтримка обдарованих талановитою молоді громади», - йдеться в повідомленні.

Конкурс проводиться для 2-х вікових категорій:
І категорія: учнівська молодь від 14 до 18 років;
ІІ категорія: доросле населення громади від 19 років і Конкурсні роботи приймають до  22 квітня 2020 року. А от нагороджувати планують вже на початку літа, до професійного свята – Дня Журналіста.

У кожній категорій обиратимуться три призових місця, автори яких за визначенням журі конкурсу будуть нагороджені дипломами та винагородами:
І місце – 2000 грн.
ІІ місце – 1500 грн.
ІІІ місце – 1000 грн.

Марина Карабай

13 квітня, 2020