В Росії кажуть про смерть чергового «козака» з Кубані

Новини Вінниці / В Росії кажуть про смерть чергового «козака» з Кубані

Прикро, що запорізькі козаки, які так полюбляли вольницю, були вимушені «колонізувати» спустілі кубанські степи, а їх нащадки виживати під час репресій радянської доби, щоб сучасне покоління придушувало свободу українців. Хоча може ті, хто сьогодні називають себе «кубанськими козаками», генетично і не мають відношення до славетних пращурів. Тому їдуть за путінський режим воювати, а повертаються до станиць «грузом 200».

Раніше NaПарижі писав, що «кубанські козаки» у Краснодарському краї РФ постійно скаржаться на зґвалтування дагестанців, можливо, тому і тікають на війну до України, де навіть загинув «заступник отамана». «Неймовірні пригоди кубанських «казаков» в Україні тривають. Як у казці…

Так от, жив собі бравий «казак Березанского хуторского казачьего общества» Калядов. І, мабуть, ніяк не міг визначитись, чи він гарний чи розумний.

Тобто, чи він більше «казак» чи все ж таки «военный разведчик отдельной бригады спецназначения ГУ ВС РФ»? (Тому є сумнів чи то нащадок козаків)

Поїхав шукати відповіді на ці риторичні питання до України... Знайшов...

А ще своєю загибеллю дуже допоміг своїм землякам-пропагандистам опублікувати чергову явку з повинною своїм же воєнним злочинцям!

«Вот и сказочке конец, а кто слушал - молодец!»

Підготував Анатолій Мельник

Новини Вінниці / В Росії кажуть про смерть чергового «козака» з Кубані Новини Вінниці / В Росії кажуть про смерть чергового «козака» з Кубані Новини Вінниці / В Росії кажуть про смерть чергового «козака» з Кубані Новини Вінниці / В Росії кажуть про смерть чергового «козака» з Кубані
admin

25 травня, 2022