В селі поблизу Вінниці вщент вигорів будинок (ВІДЕО)

Новини Вінниці / В селі поблизу Вінниці вщент вигорів будинок (ВІДЕО)

В селі Агрономічне Вінницького району через не справність електрики горів будинок. По прибутті рятувальники застали вже вигорівший в щент дах та обгорілі стіни.

В селі Агрономічне Вінницького району через несправність електрики 11 червня горів будинок. По прибутті рятувальники застали вже вигорівший вщент дах та обгорілі стіни. Мешканці не постраждали.

Як повідомили в ДСНС у Вінницькій області, 11 червня об 11:52 надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку.у с. Агрономічне. Прибувши на місце події, рятувальники ДПРЧ-1 м.Вінниці з’ясували, що вогнем охоплено дах будинку на площі близько 100 кв.м.

Пожежу вдалось локалізувати о 12:18, ліквідувати о 13:19. Відомо, що вогонь встиг знищити шиферну покрівлю житлового будинку, внутрішнє оздоблення стін, речі домашнього вжитку, побутову техніку та меблі.

До боротьби з вогнем залучалося 8 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Ймовірною причиною пожежі вважається коротке замикання електромережі.

Новини Вінниці / В селі поблизу Вінниці вщент вигорів будинок (ВІДЕО)Новини Вінниці / В селі поблизу Вінниці вщент вигорів будинок (ВІДЕО)Новини Вінниці / В селі поблизу Вінниці вщент вигорів будинок (ВІДЕО)Новини Вінниці / В селі поблизу Вінниці вщент вигорів будинок (ВІДЕО)Новини Вінниці / В селі поблизу Вінниці вщент вигорів будинок (ВІДЕО)Новини Вінниці / В селі поблизу Вінниці вщент вигорів будинок (ВІДЕО)Новини Вінниці / В селі поблизу Вінниці вщент вигорів будинок (ВІДЕО)