Валерій Коровій: «Ми не маємо права гаяти час на дилетантство та популізм, за якими стоять хаос та зневіра»

Новини Вінниці / Валерій Коровій: «Ми не маємо права гаяти час на дилетантство та популізм, за якими стоять хаос та зневіра»

Голова Вінницької ОДА (2015-19) Валерій Коровій, балотуючись до обласної ради по округу №7, у Facebookзакликав підтримати представників «Української стратегії Гройсмана», аби зробити регіон кращім. Задля цього, за його словами, потрібна більшість у місцевих радах.   

Голова Вінницької ОДА (2015-19) Валерій Коровій, балотуючись до обласної ради по округу №7, у Facebook закликав підтримати представників «Української стратегії Гройсмана», аби зробити регіон кращим. Задля цього, за його словами, потрібна більшість у місцевих радах.   

«Дорогі друзі!!!

Невпинно наближається день виборів.

По суті, ми відкриваємо нову, довгоочікувану сторінку місцевого самоврядування. Це нові можливості, але і нові виклики...

Ми не маємо права гаяти час на дилетантство та популізм, за якими стоять хаос та зневіра.

Підтримайте команду Української стратегії Володимира Гройсмана, яка делегує своїх кандидатів до Вінницької обласної ради, Вінницької міської ради та до рад новостворених об’єднаних територіальних громад.

З Вами зробимо Вінниччину кращою!!!

Підтримай Українську стратегію Володимира Гройсмана!!!

Нам потрібна більшість!!!

Все тільки починається!!!», - написав В.Коровій.

Зазначимо, округ №7 включає Літинську, Стрижавську, Якушинецьку, Агрономічну, Лука-Мелешківську, Турбівську, Погребищанську й Оратівську громади.

Олеся Рудницька

21 жовтня, 2020