Вбивство через ревнощі: на Вінниччині суд оголосив вирок обвинуваченому

Новини Вінниці / Вбивство через ревнощі: на Вінниччині суд оголосив вирок обвинуваченому

Хмільницький міськрайонний суд визнав винним 25-річного місцевого жителя у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України. Приревнував жінку до сусіда, обвинувачений спочатку оглушив того, а потім викруткою наніс кілька ударів. Далі ревнивець закопав тіло вбитого.

Як повідомляє пресслужба Вінницької обласної прократури, у судовому провадженні прокурором доведено, що обвинувачений у серпні 2022 року, перебуваючи в одному із сіл Війтівецької територіальної громади, під час застілля приревнував співмешканку до односельця.

«На ґрунті ревнощів він обухом сокири вдарив потерпілого по голові, від чого чоловік втратив свідомість. Продовжуючи свій злочинний умисел спрямований на заподіяння смерті односельцеві, викруткою наніс чоловікові численні удари у різні частини тіла. З метою приховання вчиненого злочину зловмисник виніс тіло вбитого та закопав труп на городі», - йдеться у повідомленні.

За результатами розгляду обвинувального акта та оцінки наданих прокурором доказів підсудного визнано винуватим у вчиненні умисного вбивства та засуджено до покарання у виді 10 років позбавлення волі.

Макс Мельник

16 січня, 2023