Вдруге поспіль: в окупованому Шахтарську спалахнули пожежі

Новини Вінниці / Вдруге поспіль: в окупованому Шахтарську спалахнули пожежі

Вдруге за добу палає окупований з 2014 року Шахтарськ Донецької області. Містяни вказують, що вдень 27 жовтня спалахнуло кілька потужних пожеж. Шахтарськ вкрито густим чорним димом.

Нагадаємо, вчора ввечері у цьому місті вже була «бавовна». За дивним збігом обставин на залізничному вокзалі загорілися цистерни з пальним. Спалах відбувся саме коли потяг прибув на станцію.

Статком повідомив, що «наслідок «необережного поводження з електрозварювальними приладами працівниками станції, які перебували в стані алкогольного сп'яніння» стався вибух паливних цистерн кацапів, які були призначені для заправки техніки всього донецького угрупування військ. За словами місцевих очевидців, вибух був такої сили, що від вибухової хвилі коливались багатоповерхові будинки. Можете собі тільки уявити, скільки палива там було і які втрати тепер в ПММ мають бананові макаки і їх кацапськи покровителі. Тепер голови місцевих дирявих ідіотів полетять дуже швидко, бо частина цього палива мала б бути «по тихому» продана і хтось багато недорахувався грошей».

Сьогодні місцеві Telegram-канали публікують фото та відео з Шахтарська у диму, на ких видно два джерела займання.

Є припущення, що одна з пожеж спалахнула на нафтобази. Нібито «прилетіло» три ракети HIMARS, через що загорілися цистерни з паливом і ємності нафтебазі.

Зазначимо, саме звідти забезпечують паливом усе донецьке угрупування рашистів.

P.S. В «МНС ДНР» заявили, що на залізничній станції палають чотири ємності з бензином місткістю 60 т.

Олег Верлан

27 жовтня, 2022