VІ Міжнародний конкурс духової музики «VIN VENTI» відбудеться задля підтримки ЗСУ

Новини Вінниці / VІ Міжнародний конкурс духової музики «VIN VENTI» відбудеться задля підтримки ЗСУ

Цьогоріч конкурс приурочений Дню Збройних Сил України. Проводитиметься дистанційно – у 2 тури: з 14 листопада по 10 грудня 2022 року в номінаціях «Дерев’яні духові інструменти» та «Мідні духові інструменти».

Меценат конкурсу – депутат Вінницької обласної ради Володимир Прідолоба.

Конкурс відбувається за сприяння депутатки Вінницької міської ради Світлани Василюк, Національної академії керівних кадрів культури і мистецтв, Національної спілки композиторів України, Асоціації виконавців на духових та ударних інструментах, Національної всеукраїнської музичної спілки.

«Головна мета проєкту – привернути увагу громадськості до проблем духової музики в Україні та за кордоном, а також підтримати творчо обдаровану молодь. Враховуючи повномасштабну війну ми додали ще один пріоритет конкурсу – це допомога нашим військовим», – розповідає організатор конкурсу, голова громадської організації «Простір майбутнього» Віктор Степанчук.

Фото: учасники V Міжнародного конкурсу духової музики «VIN VENTI»

Гала-концерт та церемонію нагородження переможців VІ Міжнародного конкурсу духової музики «VIN VENTI» заплановано на 10 грудня цього року.

«Усі спонсорські кошти та благодійні внески музикантів у рамках проєкту будуть передані на потреби ЗСУ, тому що сьогодні немає нічого важливішого за підтримку наших захисників», – переконаний меценат конкурсу, депутат Вінницької обласної ради Володимир Прідолоба.

Фото: депутат Вінницької обласної ради Володимир Прідолоба

Конкурсу виповнюється 6 років. Складність музичного репертуару, високий рівень виконавської майстерності юних музикантів, підвищення кваліфікації та обмін досвідом викладачів з різних регіонів України та Європи свідчать про те, що Міжнародний конкурс духової музики «VIN VENTI» займає вагоме місце серед культурних подій та став вже традиційним для Вінниччини.

Фото: організатор конкурсу, голова громадської організації «Простір майбутнього» Віктор Степанчук і директор Вінницької дитячої музичної школи № 1 Тетяна Бурдейна

Організатори переконані, що завдячуючи постійній підтримці партнерів та спонсорів конкурс з часом стане одним з найкращих культурно-освітніх проєктів України.

Давайте разом підтримувати національну культуру та українських захисників! Все буде Україна!

 

Прийом заявок триває до 14 листопада.

Телефони для довідок:

(066) 436-25-09,

(067) 430-14-16.

 

Слідкуйте за новинами конкурсу в соціальних мережах.

Посилання на сторінку в Facebook:

https://www.facebook.com/vinventi.

Посилання на канал у YouTube:

https://www.youtube.com/channel/UCUdD80qYkG5c4ptCqRpHlGA.

Олександр Швець

31 жовтня, 2022