Вячеслав Соколовий подарував планшет 11-річній Ангеліні, яка врятувала брата

Новини Вінниці / Вячеслав Соколовий подарував планшет 11-річній Ангеліні, яка врятувала брата

Одинадцятирічна Ангеліна Соболь з Вороновицької громади вже стала маленькою «зіронькою». До дівчини у гості завітали не тільки журналісти, а й голова Вінницької обласної ради Вячеслав Соколовий.

Нагадаємо, 5 лютого дівчинка майже пів години тримала братика Захара, який провалився під кригу, поки на допомогу не прийшли дорослі. Ангеліну буде номіновано на Всеукраїнську премію «Герой-рятувальник року».

«Ця подія, яка сталась кілька днів тому на території Вороновицької громади, дуже повчальна для нас усіх. Ангеліна не розгубилась, не йшла на необдумані «подвиги» і зайвий ризик. Натомість вона зробила все правильно – телефоном покликала дорослих і за допомогою гілки утримувала брата на поверхні водойми.

Зустрівся з юною рятівницею, щоб подарувати планшет і подякувати їй за сміливість та обережність, які були проявлені в цій небезпечній ситуації! Окремих слів подяки заслуговують батьки дівчинки - за відмінне виховання і швидку реакцію. І, звісно, Захарчик, який не розгубився і давав слушні підказки сестрі», - зазначив у Facebook В.Соколовий.