«Відсвяткували» Новий рік: у Стрижавці під Вінницею під час пиятики безхатченко вбив товариша

Новини Вінниці / «Відсвяткували» Новий рік: у Стрижавці під Вінницею під час пиятики безхатченко вбив товариша

Трагічно 1 січня закінчилось «святкування» Нового року двома безхатченками у Стрижавці Вінницького району. Чоловіки мешкали у покинутому будинку. Там же вирішили відзначити Новий рік. Під час пиятики, зі слів 27-річного чоловіка, 53-річний «напарник» обізвав його «нецензурною лайкою».

Трагічно 1 січня закінчилось «святкування» Нового року двома безхатченками у Стрижавці Вінницького району. Чоловіки мешкали у покинутому будинку. Там же вирішили відзначити Новий рік. Під час пиятики, зі слів 27-річного чоловіка, 53-річний «напарник» обізвав його  «нецензурною лайкою». У відповідь молодший наніс старшому кілька ударів  дерев’яною палицею по голові. А коли зрозумів, що потерпілий помер, накрив його тіло ковдрою та пішов з хати.

Але спочатку, як повідомляють у поліції, підозрюваний не визнавав свою провину. Більше того, він сам прийшов наступного дня до дільничного й розповів, що знайшов у хаті мертвого товариша.  

«Беззаперечні речові докази, виявлені слідчими та криміналістами на місці злочину, змусили правопорушника зізнатись у вчиненому… Неподалік поліцейські знайшли знаряддя вбивства – дерев’яну палицю. За словами заявника, він ходив у справах, а коли повернувся, побачив товариша, з яким проживав у цьому будинку, мертвим. Спілкуючись з поліцейськими, чоловік поводив себе підозріло, невпевнено відповідав на поставлені слідчими питання, нервував, після чого зізнався у вчиненому», - зазначають у відділі комунікації поліції Вінницької області.

Правоохоронці кажуть, що обидва чоловіки раніше були судимі за крадіжки.

Наразі зловмисник затриманий. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі. Вирішується питання про оголошення чоловікові про підозру.