Відвідувач прийшов на заправку з пістолетом. На Вінниччині поліція затримала озброєного чоловіка

Новини Вінниці / Відвідувач прийшов на заправку з пістолетом. На Вінниччині поліція затримала озброєного чоловіка

На Вінниччині почастішали випадки, коли чоловіки чи то аби похизуватися, чи то з іншою метою розгулюють озброєними. У Бершаді відвідувач з пістолетом прийшов на місцеву АЗС. Касирка відреагувала відповідно – не ризикуючи життя, одразу викликала поліції…

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, 19 січня жінка без зволікань повідомила про предмет схожий на пістолет у відвідувача. Чоловіка затримали.

Виявилось, що  36-річний житель Бершадської громади носив з собою стартовий пістолет, у який він вніс заборонені конструктивні зміни. Також у чоловіка вилучили набої до цієї зброї.

Цього ж дня у 48-річного жителя Чернівецького громади Могилів-Подільського району поліцейські вилучили гранату Ф1 та запал до неї. Походження боєприпасу чоловік пояснити не зміг.

За усіма фактами розпочаті досудові розслідування за ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Причетним до вчинення злочинів загрожує до 7 років позбавлення волі. Встановлюється мета зберігання заборонених предметів та їх походження.

Макс Мельник

20 січня, 2023