Віктор Циганков з другом відкрили у Вінниці кав'ярню

Новини Вінниці / Віктор Циганков з другом відкрили у Вінниці кав'ярню

За підтримки вінгера київського «Динамо» та збірної України Віктора Циганкова його найкращий друг, колишній футболіст Андрій Рогозін, відкрив у Вінниці кав'ярню. Хлопці нерозлийвода з 8 років…

За підтримки вінгера київського «Динамо» та збірної України Віктора Циганкова його найкращий друг, колишній футболіст Андрій Рогозін, відкрив у Вінниці кав'ярню. Хлопці нерозлийвода з 8 років…

Як пише «Сьогодні», повернувшись з Риму, де збірна України програла англійцям 0:4 та залишила Євро-2020, Віктор Циганков «заскочив» до рідної Вінниці, де його найкращий друг, ексгравець місцевої «Ниви» Андрій Рогозін, відкрив кав'ярню.

Назвали заклад English Love. Дещо символічно, зважаючи на виліт національної команди, хоча, звісно, назву придумали раніше, ніж жеребкування звело у 1/4 збірні.

Як давав зрозуміти раніше сам Циганков, в цьому проєкті не обійшлося без його власних інвестицій.

«Пишаюся своїм братом, який відкрив свою кав'ярню. Нехай твій новий шлях приносить тобі тільки задоволення і прибуток», – написав вчора, 6 липня, в Instagram Віктор Циганков.

Напередодні в цій кав'ярні друзі відсвяткували день народження Рогозіна, якому виповнилося 24. Він разом з Віктором займався футболом у школі вінницької «Ниви», однак через травми змушений був недавно завершити кар'єру гравця, а окрім того, перестав отримувати задоволення від футболу.

Цікаво, що перед Євро-2020 Віктор Циганков з Києва привіз для кав'ярні Андрія Рогозіна холодильну плиту – вона і салон машини Віктора затопила, і трохи подряпала сидіння, але хлопці все це перевели на жарт.

«Ми хотіли щось спільно відкрити. Спочатку думали про барбершоп. Є ідея – своя лінія одягу спортивна. Але це в майбутньому», – розповідав раніше Циганков в інтерв'ю. 

Зазначимо, заклад розташовано на вулиці Олега Антонова, у ЖК «Андорра».

«Ми знайомі з Андрюхою з 8 років, – розповідав також Циганков. – На моєму шляху було багато псевдодрузів, які з часом зникли. Коли зростала моя популярність як футболіста, люди потягнулися, почали щось просити. А я відразу це бачу, таких намагаюся тримати подалі від себе. Андрюха у мене ніколи в житті нічого не просив. Це притягало. Де я бачив, я йому допомагав. Для мене справжня дружба – коли людина приходить на допомогу, як бачить, що ти в біді».

Макс Мельник

7 липня, 2021