Вінничанка Мар’яна Шевчук виборола чергове «золото» з пауерліфтингу, втретє побивши власний рекорд світу

Новини Вінниці / Вінничанка Мар’яна Шевчук виборола чергове «золото» з пауерліфтингу, втретє побивши власний рекорд світу

Мар’яна Шевчук постійно дивує. Вінничанка вкотре виборола золоту медаль з пауерліфтингу, до того ж втретє побивши власний рекорд світу.

Мар’яна Шевчук постійно дивує. Вінничанка вкотре виборола золоту медаль з пауерліфтингу, до того ж втретє побивши власний рекорд світу.

Про це повідомляють на сайті Національного комітету спорту інвалідів України.

Національна паралімпійська збірна команда України успішно виступила на кубкові світу з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату, що з 17 по 24 травня відбувся у Тбілісі.

У грузинській столиці чотири українки вибороли друге загальнокомандне місце серед 93 спортсменів-учасників змагань з 25 країн світу. У доробку спортсменок 4 медалі – дві золоті й дві срібні нагороди, а також рекорд світу.

Під час змагань вінничанка Мар’яна Шевчук втретє побила і власний, і світовий рекорди. У ваговій категорії до 55 кг вона підняла штангу вагою 133 кг. Звісно, отримала вона і золоту медаль. Нагороду аналогічного ґатунку також виборола Олійник Наталя (вагова категорія до 79 кг).

Срібні медалі у Марини Копійки (вагова категорія до 41 кг) та Аліни Кумейко (вагова категорія до 86 кг).

Макс Мельник

26 травня, 2021