Вінничанка Олександра Устінова залишає «Голос» і звинувачує очільницю партії Рудик в узурпації влади

Новини Вінниці / Вінничанка Олександра Устінова залишає «Голос» і звинувачує очільницю партії Рудик в узурпації влади

Парламентарка Олександра Устінова з фракції «Голоса» у Facebook розмістила свою заяву про вихід з політичної партії. Причиною вона вказала «узурпацію влади Кірою Рудик», яка є керівницею політсили.

Парламентарка Олександра Устінова з фракції «Голоса» у Facebook розмістила свою заяву про вихід з політичної партії. Причиною вона вказала «узурпацію влади Кірою Рудик», яка є керівницею політсили.

«Finita la commedia або з'їзд Голосу сьогодні, як чергова профанація керівництва та цементування контролю Кіри Рудик над партією», - назвала свій пост вінничанка.

За її словами, більшість народних депутатів не братимуть участі у з'їзді партії «Голос» та покидають партію.

«На жаль, керівництво в особі Кіри Рудик та контрольована нею політична рада «Голосу» штучно створили умови, за яких 75% партійців та місцевих депутатів не будуть представлені на з'їзді. З'їзд формувався виходячи не з кількості партійців та депутатів, представлених у місцевих громадах, а за лояльністю до керівництва.

Хочемо нагадати, що кілька місяців тому 75% партійців та більшість осередків вийшла із публічними заявами, вимагаючи від керівництва партії Кіри Рудик піти з керівних посад та обрати нове керівництво на прозорих демократичних внутріпартійних виборах, змінивши Стату на більш демократичний», - зазначила О.Устінова.

Вона наголошує, що «зважаючи на повне ігнорування позиції більшості членів партії та організацій, які їх представляють з боку керівництва, ми бойкотуємо даний захід та виходимо з членів партії. «Голосу» більше не існує як партії, за якою стояли потужні команди та осередки».

«Тепер це партія імені однієї людини - Кіри Рудик, яка (партія) існує виключно на папері. Саме тому для нас наразі найголовніше це зберегти команди та людей, а не відбілювати своєю присутністю ганебні вчинки та голосування в приватних інтересах керівництва партії…

Заяву про вихід з партії додаю, а також карту, на якій показано як 2 місяці тому 75% партійців вийшло з вимогами зміни керівництва партії, та також нову ілюстрацію, як за 2 місяці керівництво партії та фракції змінило керівників осередків та наплодило фейкових нових, аби мати контроль на з'їзді. Це - чистої води рейдерство. Зло перемагає тільки в короткостроковій перспективі, а принципи і цінності завжди», - зауважила депутатка.

Новини Вінниці / Вінничанка Олександра Устінова залишає «Голос» і звинувачує очільницю партії Рудик в узурпації владиНовини Вінниці / Вінничанка Олександра Устінова залишає «Голос» і звинувачує очільницю партії Рудик в узурпації владиНовини Вінниці / Вінничанка Олександра Устінова залишає «Голос» і звинувачує очільницю партії Рудик в узурпації влади
Олег Верлан

29 липня, 2021