Вінничани не відступають. З’явилася нова петиція стосовно тролейбусного сполучення зі Стрижавкою

Новини Вінниці / Вінничани не відступають. З’явилася нова петиція стосовно тролейбусного сполучення зі Стрижавкою

Жителі Стрижавки вже не вперше звертаються до Вінницької міськради через онлайн сервіз з петиціями. Однак отримавши відповідь, що при сьогоднішніх умовах зробити це неможливо, люди категорично з нею не погодилися.

Жителі Стрижавки вже не вперше звертаються до Вінницької міськради через онлайн сервіс з петиціями. Однак отримавши відповідь, що при сьогоднішніх умовах зробити це неможливо, люди категорично з нею не погодилися.

Як писав NаПарижі, ще у лютому  2019 року жителі Стрижавки написали до Вінницької міської ради петицію, у якій просили продовжити тролейбусну гілку з вул. Київської до їхнього населеного пункту. Петиція швидко набрала необхідну кількість підписів та була розглянутою міською радою.

Однак, відповідь, яку надала стрижавчанам Вінницька міська рада, а саме - «на сьогоднішній день, в зв’язку з тим, що смт Стрижавка не входить до Вінницької міської об’єднаної територіальної громади, тому відсутні законодавчі підстави для фінансування будівництва тролейбусної мережі до смт Стрижавка за рахунок коштів бюджету Вінницької міської об’єднаної територіальної громади», зовсім їх не задовільнила.

У відповіді також йшлося, що про тролейбус можна буде говорити лише у разі приєднання Стрижавки до Вінницької міської ОТГ. На сайті з’явилась нова петиція по об’єднанню сіл Зарванці-Якушенці-Стрижавка-Ммедмістечко-Березіно-Агрономічне-Лука Мелешківська-Хутора-Десна-Шкуринці в єдине місто Вінниця

Однак і дане питання жителів селища не влаштовує. На сайті з’явилася нова петиція, у якій вони просять спочатку продовжити тролейбусну гілку до Стрижавки, а вже потім говорити про приєднання до ОТГ.

Ознайомитися з повним текстом петиції або підтримати її можна ТУТ.
 

Новини Вінниці / Вінничани не відступають. З’явилася нова петиція стосовно тролейбусного сполучення зі СтрижавкоюНовини Вінниці / Вінничани не відступають. З’явилася нова петиція стосовно тролейбусного сполучення зі Стрижавкою