Вінничани перекрили магістральну вулицю через хронічне знеструмлення їх будинків (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінничани перекрили магістральну вулицю через хронічне знеструмлення їх будинків (ВІДЕО)

Ввечері 9 липня десятки вінничан перекрили вулицю Брацлавську у перехрестя з Некрасова через знеструмлення будинку.

Ввечері 9 липня десятки вінничан перекрили вулицю Брацлавську у перехрестя з Некрасова через постійні знеструмлення будинків на вулицях Некрасова, Верхарна та Брацлавській. Без світла сотні містян залишалася останні дві доби.

У мікрорайоні проблеми з трансформаторною підстанцією виникали давно, тому знеструмлення були звичайним явищем. Коли минуло дві доби після того, як «зникло» світло, терпець увірвався.

Вінничани вимагали оперативного втручання влади, яка мала б змусити енергетиків поквапитися з ремонтом чи заміною, і між тим пішли на радикальні кроки.

Акція з перекриттям руху почалася орієнтовно о 21.25 і тривала близько години. Звісно, вона обурювала водіїв, адже через те, що люди ходили по пішохідному переходу, транспорт стояв…

Як повідомили NaПарижі у відділі комунікації обласного главку поліції, у перекритті дороги приймало участь близько 60 містян. Люди чекали, аби замінили трансформатор. Дочекалися. За втручання міської влади його було замінено. Протоколів про порушення громадського порядку не складалося.   

Макс Мельник

10 липня, 2021