Вінничанин перетворив свою квартиру на нарколабораторію (ФОТО)

Новини Вінниці / Вінничанин перетворив свою квартиру на нарколабораторію (ФОТО)

У Вінниці правоохоронці затримала вінничанина, який у власному помешканні облаштував нарколабораторію та вже готовий "товар".  

У Вінниці правоохоронці затримала вінничанина, який у власному помешканні облаштував нарколабораторію та вже готовий "товар".  

Як повідомили в ГУНП у Вінницькій області, під час перевірки отриманої оперативної інформації, 20 травня поліцейські затримали нарковиробника та торговця.

У помешканні зловмисника правоохоронці вилучили пакунок з психотропною речовиною, яку він виготовляв за місцем проживання, та інструменти для її виготовлення.

Новини Вінниці / Вінничанин перетворив свою квартиру на нарколабораторію (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничанин перетворив свою квартиру на нарколабораторію (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничанин перетворив свою квартиру на нарколабораторію (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничанин перетворив свою квартиру на нарколабораторію (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничанин перетворив свою квартиру на нарколабораторію (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничанин перетворив свою квартиру на нарколабораторію (ФОТО)Новини Вінниці / Вінничанин перетворив свою квартиру на нарколабораторію (ФОТО)