Вінничанин презентував французькій "подрузі Путіна" листівку з картами окупованих Росією територій

Новини Вінниці / Вінничанин презентував французькій "подрузі Путіна" листівку з картами окупованих Росією територій

Вінничанин Михайло Лавровський, який торік прийшов на зустріч із президентом США Дональдом Трампом у футболці "Путін-вбивця", знову відзначився у Вашингтоні. Він разом із командою однодумців з Міжнародної громадської організації Ukrainian Students for Liberty в Америці під час конференції республіканців США вручили Маріон Ле Пен листівку з картами окупованих Росією територій в Європі.

Вінничанин Михайло Лавровський, який торік прийшов на зустріч із президентом США Дональдом Трампом у футболці "Путін-вбивця", знову відзначився у Вашингтоні.

Вінничанин разом із командою однодумців з Міжнародної громадської організації Ukrainian Students for Liberty в Америці під час конференції республіканців США вручили Маріон Марешаль Ле Пен листівку з картами окупованих Росією територій в Європі. Жінка є племінницею Марін Ле Пен, та тісно спілкується із родичкою. Тому, мабуть, передасть подарунок тітці...

 

"Вручення відбулось на конференції республіканців США відомою, як CPAC 2018. На цій виставці Українське товариство економічних свобод спільно із студентською організацією організувало український стенд. Біля нього наші студенти і спіймали Ле Пен", - написав у Facebook  голова Українського товариства економічних свобод Мар'ян Заблотський, який торік на з'їзді теж був у футболці з надписом "Путін вбивця".

До речі, український стенд вперше представлений на з'їзді республіканців.

"Це є частиною програми нашої організації по створенню потужного лобі України за кордоном. Присутніми на з'їзді республіканців були також представники Ізраїлю та Японії, які презентували свої стенди та спонсорували прийом відповідно" , - повідомив Мар'ян Заблотський.

Нагадаємо,  Марін Ле Пен була один з кандидатів в президенти Франції. Вона не приховує свої проросійські настрої. Так, лідер націоналістичної партії "Національний фронт" назвала російську окупацію Криму законною. А в грудні виступаючи на конференції в Празі, політик сказала, що бажає Володимиру Путіну успіхів на президентських виборах.