Вінничанин Сергій Богачук переміг нокаутом і зберіг чемпіонський титул за версією WBC

Новини Вінниці / Вінничанин Сергій Богачук переміг нокаутом і зберіг чемпіонський титул за версією WBC

В ніч з 22 на 23 липня в місті Санта-Інез (Каліфорнія, США), вінничанин Сергій Богачук (22–1, 22 KO), який багато років тренується і мешкаї у Штатах, здобув яскраву перемогу над Патріком Аллотою (42–4, 32 KO) з Гани. Бій за звання Континентального чемпіона Америки за версією WBC у першій середній вазі закінчився нокаутом.

Про це повідомляє федерація боксу Вінницької області.

«Вінничанин Сергій Богачук захистив свій титул. Вітчизняний боксер здобув чергову перемогу нокаутом не залишивши жодного шансу африканцю Патріку Аллоті.

Богачук не став відкладати справу і вирішив питання переможця поєдинку вже в першому раунді. Наш земляк притиснув опонента до канатів, після чого Аллота пропустив правий хук у щелепу та опинився на канвасі. Тим не менш ганець миттєво піднявся на ноги, щоб продовжити поєдинок. Проте рефері вирішив, зупинити сутичку. Для Сергія Богачука ця перемога стала 23-ю у професійній кар'єрі. Усі свої звитяги українець здобув достроково», - йдеться у повідомленні федерації боксу Вінницької області, яка щиро вітає нашого земляка з черговим тріумфом на професійному рингу.

Бій тривав лише 2,5 хвилини. 28-річний Сергій «El Flaco» Богачук здобув 23-тю перемогу на профі-рингу і захистив пояс WBC Continental Americas.

Макс Мельник

24 липня, 2023