Вінничанин Сергій Богачук програв титульний бій технічним нокаутом, маючи перевагу над супротивником (ВІДЕО)

Новини Вінниці / Вінничанин Сергій Богачук програв титульний бій технічним нокаутом, маючи перевагу над супротивником (ВІДЕО)

В ніч з 4 на 5 березня в Пуерто-Ріко відбувся вечір боксу, в рамках якого український спортсмен Сергій Богачук (18-1, 18 КО) програв технічним нокаутом американцю Брендону Адамсу (23-3, 15 КО). Як стало відомо, вінничанин вигравав бій за рішеннями усіх суддів.

У ніч з 4 на 5 березня в Пуерто-Ріко відбувся вечір боксу, в рамках якого 25-річний український спортсмен Сергій «El Flaco» Богачук (18-1, 18 КО) програв технічним нокаутом американцю Брендону Адамсу (23-3, 15 КО). Як стало відомо, вінничанин вигравав бій за рішеннями усіх суддів.

Українець досить впевнено проводив поєдинок. Усі троє суддів віддавали йому перемогу за очками. Так, один з рефері визнавав перевагу вінничанина у 6 з 7 раундів, а інші два – у п’яти (69:63, 68:64, 68:64).

Проте в восьмому раунді суперник Сергія скористався "дірою" в захисті українця та нокаутував його. Адамс вразив вінничанина хуком, а потім нокаутував лівим аперкотом.

Богачук звалився, не підвівся вчасно і рефері визнав американця переможцем. Таким чином, Адамс завоював титул чемпіона за версією WBC Continental Americas.

Макс Мельник

5 березня, 2021