Вінничанин Влад Сорд відповів на «запитання»: «Шоу пана Колесника на 1+1 - це намагання змістити акценти, знищуючи репутацію учасника протестів під ОП»

Новини Вінниці / Вінничанин Влад Сорд відповів на «запитання»: «Шоу пана Колесника на 1+1 - це намагання змістити акценти, знищуючи репутацію учасника протестів під ОП»

Після того, як Влада Сорда куратор «Кривбасу» Микола Колесник 25 березня в ефірі ток-шоу «Право на владу» телеканала 1+1 звинуватив у брехні, заявивши, що той не був під Іловайськом та не отримував ордена, вінничанин обіцяв оприлюднити «відповідь». У Facebook засновник видавництва «Дім химер», якого підозрюють у погромах біля Офісу президенту 28 березня написав свою точку зору щодо подій навколо себе.

Після того, як Влада Сорда куратор «Кривбасу» Микола Колесник 25 березня в ефірі ток-шоу «Право на владу» телеканала 1+1 звинуватив у брехні, заявивши, що той не був під Іловайськом та не отримував ордена, вінничанин обіцяв оприлюднити «відповідь». У Facebook засновник видавництва «Дім химер», якого підозрюють у погромах біля Офісу президенту 28 березня, виклав свою точку зору щодо подій навколо себе.

Вінничанина Влада Сорда, атовця, засновника видавництва «Дім химер», якого затримали через погроми під час акції під Офісом президента, публічно звинуватили у тому, що він не брав участь у боях під Іловайськом, його не нагороджували орденом та і іншому.  

«Підсвідомо я був готовий, адже, як ви пам’ятаєте, це далеко не перша шалена інформаційна атака, спрямована на знищення репутації протестувальників (а заразом і добровольців, активістів, військових тощо) – лайна намагалися накидати і на всіх у т.зв. «справі Шеремета» - Riffа і СергіяСтерненка - і на мого друга Птаха, і на десятки інших. Накидатимуть, я переконаний, і на хлопців, яким нещодавно повручали підозри», - вказав Владислав.

Окремо він звернувся до «Плюсів», зазначивши, що телеканал став «інструментом інформаційного тиску».

Аби не виникало запитань щодо участі у бойових діях, Влад Сорд «перерахував» всі підрозділи та своїх командирів…

Також він детально пригадав всі події пов’язані з «Іловайськом».

Щодо ордена Богдана Хмельницького, то Сорд зазначає, що якщо є номер, «фейковим» він бути не може.

«До матеріалів суду орден не долучався і не буде, з власної волі я змовчав про нього і під час служби у 93 ОМБр, хоча мав можливості та право, щоби його вписали до військового квитка, особової справи та службової характеристики. Не «купив» і тим паче не «вкрав», адже він номерний, хоч і виявилося, що номер «з майбутнього» та якимось чином не фігурує в жодних наказах», - пояснив він.

Відповів вінничанин і на інші «запитання».

«Що і навіщо робить Микола Колесник, чиї замовлення виконує, намагаючись дискредитувати ветеранів, добровольців, активістів, патріотів? Мені та решті людей з розвиненим критичним мисленням вже вдалося скласти цілісну картину, яку ми невдовзі оприлюднимо, аби кожен міг ознайомитися.

Загалом, це намагання змістити акценти, знищуючи репутацію учасника протестів. Усі ми вже проходили хвилі таких вкидів на патріотів та навалу ботоферм ЗеКоманди на невигідних опонентів. Шоу у пана Колесніка з ботами та одразу ж по тому шоу на «Право на владу» тому підтвердження», - вважає Владислав.