Вінничанину, який виконував бойові завдання в тилу ворога, вручили орден «За мужність ІІІ ступеня»

Новини Вінниці / Вінничанину, який виконував бойові завдання в тилу ворога, вручили орден «За мужність ІІІ ступеня»

Сьогодні, 18 березня, відбулася урочиста церемонія нагородження старшого лейтенанта Єгора Болховітіна орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Цей захисник був визнаний за відвагу та мужність, які виявив під час виконання бойових завдань у тилу ворога.

Єгор Болховітін був військовим учасником російсько-української війни та відзначився своєю високою професіоналізмом під час служби. Протягом року на фронті він пройшов шлях від командира взводу до командира розвідгрупи, впевнено керуючи своєю одиницею та виконуючи небезпечні завдання.

За свою сміливість та самовідданість, виявлені у боротьбі проти ворога, Єгор Болховітін отримав орден «За мужність» ІІІ ступеня, який є визнанням його вагомого внеску в оборону країни.

Церемонія нагородження пройшла у теплій атмосфері, під час якої підтримку та побажання захисникові надіслали його дружина та їх чотиримісячна донечка Віра. Ці моменти ще раз підкреслили важливість підтримки родини для військових під час їхньої служби на фронті.

Усі присутні відчули пишність та гордість за те, що серед них є справжній герой, який віддав своє серце для захисту рідної землі.