Вінниччани вкотре просять вирішити питання перевезень до Вінницьких Хуторів

Новини Вінниці / Вінниччани вкотре просять вирішити питання перевезень до Вінницьких Хуторів

Вінниччини вчергове зареєстрували петицію до міської ради стосовно автобусного маршруту №19. Як зазначає авторка звернення Олександра Ювковецька, автобус постійно переповнений, а в години пік їх взагалі не вистачає для перевезення з Вінницьких Хуторів всіх працюючих у Вінниці.

Вінниччани вчергове зареєстрували петицію до міської ради стосовно автобусного маршруту №19. Як зазначає авторка звернення Олександра Ювковецька,  автобус постійно переповнений, а в години пік їх взагалі не вистачає для перевезення з Вінницьких Хуторів всіх працюючих у Вінниці.

"Люди, які стоять на зупинках Мітсубісі-центр, Індустріальний парк, Старий порт, Великі Хутори, Барлінек, Хуторянка, насилу потрапляли в салон. Були навіть випадки, коли середні двері злітали з кріплень. З травня 2020 р. ввели в дію магазин "Україночка" і почали заселяти будинки в житловому масиві "Сімейний комфорт", але комфортом там і не пахне. Тепер, з введенням карантинних обмежень, автобус № 19 вже з Вінницьких Хуторів виїжджає з повністю заповненими сидячими місцями і їде через всі перераховані вище зупинки, навіть не відкриваючи дверей, тому що до Гроша та "Чехова" ніхто не виходить, всі їдуть на роботу", - йдеться у петиції.

Авторка зазначає, що альтернативи проїзду від "Мітсубісі" хоча б до Гроша нині немає і дістатися вчасно на роботу люди не можуть. До найближчої тролейбусної зупинки - понад 5 кілометрів.

"Просимо Вашого сприяння у вирішенні питання щодо збільшення кількості автобусів та частоти їх рейсів або підключення додаткових альтернативних перевізників маршрутками хоча б від "Мітсубісі" до "Гроша", - йдеться в петиції.

Станом на ранок 29 червня звернення набрало лише вісім підписів із 350 необхідних. До закінчення збору підписів залишається 11 днів...

Сергій Маламура

29 червня, 2020