Вінниця за рік додала у прозорості лише чотири бали - ТІ

Новини Вінниці / Вінниця за рік додала у прозорості лише чотири бали - ТІ

За версією міжнародної антикорупційної організації Transparency International Вінниця значно втратила позиції у плані відкритості та прозорості. За результатами проміжного вимірювання прозорості міст 2020 Вінниця «опинилася» на 21-му місці загального рейтингу.

За версією міжнародної антикорупційної організації Transparency International у Вінниці не найкращі позиції у плані прогресу з відкритості та прозорості. За результатами проміжного вимірювання прозорості міст 2020 Вінниця «опинилася» на 21-му місці за приростом балів станом на червень.

Як пояснили NaПарижі у ТІ, місто додало до своїх попередніх показників 4 бали до рейтингу прозорості 100 найбільших міст України. 

Нагадаємо, TI Україна вже четвертий рік презентуватиме Рейтинг прозорості 100 найбільших міст України. Він показує, наскільки міська влада розкриває інформацію про свою діяльність громадянам та надає їм інструменти для впливу та участі. Минулого року Вінниця була п’ятою.

Підводити підсумки організація планує наприкінці роки.

Проміжні результати оприлюднив на сторінці у Facebook мер Дніпра Борис Філатов, який відмітив стрімке зростання відкритості міськради, яку він очолює.

Макс Мельник

27 серпня, 2020