«Вінницягаз» встановив 22 ШГРП власного виробництва на газових мережах Вінниччини

Новини Вінниці / «Вінницягаз» встановив 22 ШГРП власного виробництва на газових мережах Вінниччини

Завдяки власному виробництву сучасного газорозподільного обладнання та співпраці з провідними європейськими партнерами «Вінницягаз» успішно оновлює газові мережі області навіть під час війни.

Про це йдеться у повідомленні товариства.  

Так на кінець травня компанія встановила 22 сучасних ШГРП виробництва Вінницького заводу RGC Prodaction. На зміну застарілим зразкам тепер працює потужне обладнання, виготовлене з використанням інноваційних європейських технологій та комплектуючих.

Тим самим виправдала себе багаторічна стратегія РГК щодо європейського напрямку розвитку газорозподільних мереж та повної відмови від радянських і російських технологій в газорозподілі. Налагоджені контракти з світовими постачальниками та логістика.

ШГРП призначені для зниження і підтримки тиску газу на заданому рівні, очищують газ та захищають газові прилади споживачів від стрибків тиску в мережі.

Тож якість і належна робота такого обладнання беззаперечні для належного функціонування газорозподільних мереж, безпечного та безаварійного постачання природного газу споживачам.

Загалом до кінця поточного року компанія замінить на мережах Вінниччини 68 ШГРП.

admin

3 червня, 2022