Вінницька «Нива» почне наступний сезон з новим тренером

Новини Вінниці / Вінницька «Нива» почне наступний сезон з новим тренером

Четверте підсумкове місце вінницької «Ниви» у турнірній таблиці не дозволило позмагатися за путівку до Першої ліги. Одразу три команди зібрали однакову кількість очок – по 35, однак у вінничан виявилась гіршою різниця забитих та пропущених. Тому «Нива» пропустила вперед «Хуст Сіті» із Закарпаття та «Чайку» з Київщини. Саме в останньому турі, який «Нива» пропускала, її основні конкуренти створили дива. Особливо підопічні В.Ціткіна, які у гостях перемогли беззаперечного лідера групи – «Ниву» з Бузової.

«Думаю, Фортуна виявилася не на нашому боці. Зокрема, в останньому турі, який «Нива» пропускала і де від нас вже нічого не залежало. Тому новий сезон розпочнемо знову у Другій лізі», - зазначив гравець вінницької «Ниви» та її граючий президент А.Загорулько.

За його словами, влітку команда ще гратимемо на Центральному міському стадіоні, а з вересня «Нива» проводитиме поєдинки вже на своєму стадіоні, де завершують реконструкцію. Мова йде про колишній «Темп» на вул. Зулінського.

До речі, найкращим бомбардиром Другої ліги став Артур Загорулько. Який оформив 14 голів, п’ять з яких провів з 11-метрової позначки. В активі його переслідувачів - Івана Сомова з «Ниви» (Б) та Олексія Литовченка з «Чайки» - по 12 голів.

У новому сезоні у «Ниви» буде новий тренер. Його прізвище у клубі офіційно назвуть 15 червня. Нинішній очільник Олег Остапенко залишається працювати в структурі клубу. 

Макс Мельник

3 червня, 2023