Вінницька «Нива» розгромно перемогла «Епіцентр» з Хмельниччини

Новини Вінниці / Вінницька «Нива» розгромно перемогла «Епіцентр» з Хмельниччини

Вчора, 17 лютого, вінницька «Нива» провела останній контрольний поєдинок перед вояжем до Туреччини. У Києві команда зустрілась з «Епіцентром» (Дунаївці, Хмельницька область). Вінничани забили супернику три м’ячі.

Зазначимо, останній поєдинок чемпіонату між цими опонентами, який проходив у Вінниці, завершився із неприємним рахунком 3:5 на користь гостей. У столиці вийшов реванш.

У «Ниви» на поле вийшли як старожили, так і новачки, яких підписали взимку.Днями контракт із «Нивою» уклав Вадим Новиков. Останнім клубом 27-річного гравця був першоліговий «Олімпік» (Донецьк). В цій команді він провів 16 матчів, забив один гол.  Перед цим Вадим Новиков виступав за друголіговий «Рубікон» (Київ), провів за нього 20 матчів.

Граючий президент А.Загорулько відкрив рахунок після розіграшу кутового в середині першого тайму. Наприкінці матчу «Нива» забила ще два м’ячі. Відзначилися гравець на перегляді (замкнув простріл із близької відстані) і Петрик. Отже, у підсумку 3:0 на користь «Ниви».

Головний тренер вінничан І.Леонов поділився з пресслужбою планами та враженнями. Він залишився задоволеним грою новачків, припускає, що «2-3 футболісти ще поповнять лави «Ниви» перед сезоном».

На тренувальний збір до Туреччини планується взяти 22 футболісти. Відомо, що заплановано 5 спарингів, хоча можливо додадуть ще 2-3 матчі. Перший поєдинок – з одним з представником вищого дивізіону Казахстану - «Атирау».

Макс Мельник

18 лютого, 2022