Вінницька «Нива» зіграла у нічию з вишгородським «Діназом»

Новини Вінниці / Вінницька «Нива» зіграла у нічию з вишгородським «Діназом»

У Вінниці 8 квітня у поєдинку «Ниви» з вишгородським «Діназом» зафіксована нічия 0:0. Хоча «нивівці» жодного разу гостро не пробили по воротам суперника, але рахунок «зальотний», адже зустрічалися з одним з лідерів групи А Другої ліги.

У Вінниці 8 квітня у поєдинку «Ниви» з вишгородським «Діназом» зафіксована нічия 0:0. Хоча «нивівці» жодного разу гостро не пробили по воротах суперника, але рахунок «зальотний», адже зустрічалися з одним з лідерів групи А Другої ліги.

Як повідомляє пресслужба вінницького клубу, «Нива» виставила досить атакуючий склад, в якому був граючий президент клубу Загорулько. А ось президент «Діназа» Капаністий залишився в цьому матчі в запасі. У першому колі він вийшов на заміну і з пенальті забив вінничанам (гра в Київській області завершилася із рахунком 5:1 на користь вишгородців).

Вже на 5-й хвилині «Діназ» успішно проекземенував оборону господарів. Бриженко пробрався через правий фланг і видав пас майже на однофамільця Брижчука – але Антон пробив повз воріт. Через дві хвилини Банасевич виявився на куту воротарського після рикошету, проте теж вдарив погано – точно в руки голкіперу. Ще хвилин через п’ять навіс Бриженка головою завершував Брижчук – вище.  Після тривожного стартового відрізку, почала атакувати «Нива». На навіси зі стандартами відгукувалися не лише атакуючі гравці, але й хлопці із захисту –  Попов або Калітов.

На другий тайм команди вийшли з бажанням змінити нулі на табло. Чудово зіграв після перерви Георгієв: лишив м’яч захиснику, але той метрів з 18-и пробив повз воріт. Аналогічним чином вінничани на чолі із Маляренком не змогли перевести м’яч у дальній кут. У відповідь  – шалений момент Брижчука.

Нульова нічия показала, що після підсилення складу взимку «Нива» здатна протистояти лідерам Другої ліги.

Макс Мельник

8 квітня, 2021